Sárinkin sarkastický kútik :P

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šibi ribi mastné ryby

(...a pre každého šibača, si Sárinka s kosou prikráča ;) Také maličké varovanie pre každého, kto by sa chcel vybrať kúpať Sárinku ;)
Nenávidím sviatky. Niežeby nám dali poriadne prázdniny, ale oni si vymyslia nejaký ďalší sviatok. Napríklad aj Vianoce. Nepovedala by som, keby som nemala narodeniny priamo na Vianoce. Ale takto prichádzam o jedinečnú možnosť dostať nejaké tie darčeky navyše...

Ale zo všetkých zvykov - napríklad pozývania rodiny na Nový rok, gratulovania starým matkám na deň matiek a deň žien, koštovania zemiakového šalátu na Silvestra a ešte kopy hrôzyplných aktivít - je najhoršia práve Veľká Noc.

Rozmýšľala som nad tým, že si kúpim malého zajaca a naučím ho so sebou všade ťahať taký malý Kalašnikov a strieľať z neho do každého človeka, ktorý so sebou bude niesť hocičo, v čom by sa teoreticky mohla nachádza há dve ó. Strhávam sa už teraz pri pohľade na slabo osvetlené ulice, na ktorých sa občas ozve ožralecké "šibi ribiiii" z neďalekej krčmy. Akiste si niekto mierne potúžený vykračuje na zajtrajšiu veľú ekšn.

Mám panický strach a zároveň chronickú nenávisť k oblievaniu a šibaniu od akejkoľvek osoby v mojej bezprostrednej blízkosti. Vody mám dosť v každej sprche! A ešte k nej môžem použiť aj moje krásne aromatizované Palmolive Aromatherapy mydielko, a nie tú hnusnú 15-korunovú kolínsku... a čo sa týka šibania? Nie, ďakujem, starému som už zlatý bičík kúpila a v posteli mi úplne stačí!!

Ako to už zase vidím, ráno budem krásne zakutaná vo svojej krásnej posteli pod mojou nechutnou novou perinou, ktorá ma schová až po uši, a neodbije ani sedem hodín, keď si mamin frajer zmyslí, že naberie v kuchyni do plecháča poriadne studenú vodu a pomaly sa priblíži ku mojej izbe.

Jediným šťastím je, že ako ho poznám, zase pri tom zhodí po ceste dve vázy a zakopne o prah, to ani nehovorím o tom, ako na plné pecky púšťa do drezu vodu, že by to zobudilo aj Šípkovú Ruženku v masážnom kresle ;) Tak ako sa poznám sa rýchle vyhrabem z postele, odmumifikujem z mojej nechutnej periny a rýchle skočím v mojej macíkovskej pyžame ku môjmu milovanému LCDčku s bojovým pokrikom:

"Ak to na mňa vyleješ, budeš mi kupovať nové LCDčko!!!"

(vďaka ti, oooo výpočtová technika, že ešte stále stojíš nekresťanské peniaze :))

Síce, ako sa mu vyhnem v kúpeľni, keď si budem zase raz rozchlpovať moje nádherné vlasy, to ani prinajmenšom netuším, ale dajme tomu, že by to mohlo zabrať. Treba byť predsa optimista.

V pondelok mi nikdy nepomôže v celom okolí mojich troch ulíc, v ktorom poznám všetkých parchantov klamne rozhlásiť s vážnou tvárou, že som s rodičmi na rodinnom výlete a doma nebudem - tak či tak za deň najmenej desať razy zazvoní zvonec. To vždy prestavujem náš dverový zvonček na zvonenie á la policajná stanica, aby si mama vždy spomenula, že k tým dverám ísť NEMÁ a že to posledné, čo potrebujem, je aby zarevala na celý byt, ako to ona zvykne:

"Sááárinkaaaaaaaaa choď otvoriť!!!"

Ono sa to potom totiž dosť ťažko pred tými sadistickými sviňami tvári, že nie som doma a mama je iba hluchá a paranoidná:P

Po minulé roky si na mňa traja parchanti z našej ulice pripravili jednu nechutnú búdu. Totižto chceli ma hodiť do vane (a ja som sa cítila ako kapor). Netuším síce, či prázdnej, alebo plnej (možno do prázdnej, aby mi polámali kosti a konečne sa mi tak oplatili za to, koľko razy som v snahe prekonať ich vo futbale, keď stáli v bráne, trafila do ich mužnosti), ale mala som z toho slušný des, až mi vlasy stáli na všetky svetové strany. A to som si ani nedala na ne tužidlo, ani som sa nechytila prštekmi zástrčky.

S varechou v ruke a dýkou v druhej ruke, obutá v bagandžiach som vošla do kúpeľne za tými tromi zasranmi a krásne som sa na nich usmiala. Práve ako ma chytali za nohy, za ruky s úmyslom utopiť ma v nechutne studenej vode a zamočiť mi tak najnovšie batikované tričko, kopla som jedného z mojich najlepších priateľov do rozkroku a rýchlym Chuckovským pohybom som ho skopla priamo do vane. Síce hlavou pooral kachličky, chvalabohu mu nič nebolo. Keďže vyplynulo zo situácie, že ako pravému hrdinovi som mu mala dať kachničky a koliesko, pretože nevedel plávať a museli sme ho z vane loviť asi desať minút (zaujímavá modrá farba v tvári mu ostala doteraz :P), ale aspoň sa všetci poučili, že Sáru hádzať do vane je tá najsprostejšia idea, aká môže človeka napadnúť!!!

A ešte mám pripravené kyanidom namaľované vajíčka, falošné bankovky, korbáče s ukrytými špendlíkmi, kamenné koláče, koláče s preháňadlami, rýchle sa zatvárajúce dvere, ktoré mi zabezpečia únik do izby a vzápätí zvresknutie "volám políciu!!!", poprípade výkrik "trhaj Devil, naňho a nešetri mu gule!!!"....

No tak teda, moji drahí chlapci, ešte stále sa chcete hrať na sadistov a prísť ma zajtra navštíviť? A verte tomu, že zdravie do ďalšieho roku mi nemusíte prísť popriať, som zdravá ako ryba a toto zdravie vám predvediem, keď vám z vašej kúpačky spravím peklo! ;)

Smrť veľkonočným kúpačom!!! Preč s vedrami!!

Nejaké tie strelené úvahy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014