Sárinkin sarkastický kútik :P

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Načo je blog???

Hmmmm... Sárinka sa rozhodla niečo napísať... na tomto serveri prvýkrát :)
Asi každý jedinec, ktorého šedá mozgová hmota vykazuje aké-také príznaky vrásnenia vedomosťami a inteligenciou, už takúto hlbokú otázočku vypotil.(Len tak medzi nami bloggermi, ja sa za takého jedinca považujem iba do chvíle, kým si neprisadnem mojou veľkou zadnicou kábel, a že sa mi to stáva často! Ale napriek tomu o tejto otázke mienim dumať, idem vyskúmať, či to vôbec ešte viem... :D)

No dobre, poďme teda k téme. (Neznášam kecanie k téme - je to tak ubíjajúco neoriginálne!)

Načo je blog? Načo je blog jeho autorovi?

Neviem ako pre vás, ale ja tu riešim svoje nekončiace komplexy :o) I keď slovo "komplex" je trápne nesprávne. Ja tu môžem byť kýmkoľvek. Hrať sa na niečo, alebo odkrývať dušu. Ono ťažko povedať, či sa tu na niečo hrám, však celý všivavý život sa hráme sami na seba.

Ale rada píšem. Totálne fuk, či vážne alebo sarkasticky. Však napokon písať o kruto vážnych veciach s nadhľadom je zaprvé sranda a zadruhé môj klasický prejav odľahčenia. (Pri slove odľahčenie ma vždy napadnú moje štyri kilá šuniek, ktoré som si počas Vianoc nasolila solenými čipsami. Ak poznáte kvalitnú a lacnú liposukciu, napíšte - nič za to nedostanete, no ale nepomôžete úbohej Sarah? (A)

Píšem, i keď to nikto nečíta. Jasné, že by som brala, keby som mala pri svojich článkoch pár desiatok rôznorodých šplechov ("Bože, tota baba je fest psycho!" by bodlo, milujem komplimenty:o), ale ja píšem hlavne pre seba. Uľavovanie mojej schizofrénií totiž odporúčal aj môj psychiater :-D

Takže u mňa je to čiste ventil (átor:D). A ešte rada rozosmievam ľudí. Keď sa niekto zasmeje nad mojou úbohosťou, rypne do mňa, či mu zabehne hašlerka pri pohľade na moju fotku z reálu, tak srším ohňom spokojnosti. (Len aby sa nechytilo LCDčko, plasty pri horení fest smrdia, to ani nevravím o tom, čo to robí s mojimi pľúcami, humus! Na to nemajú ani cigy...)

Načo je blog čitateľom?

Vôbec nie som egoista :o) Ale to nič nemení na tom, že opäť idem točiť o sebe. Ja pre istotu čítam cudzie blogy s niekoľkými vecami vždy poruke: motorová píla (ak náhodou narazím na politiku), vreckovka [i](ak náhodou narazím na ľúbostný príbeh), pero a papier (ak náhodou narazím na geniálnu báseň) a smrtiaca injekcia (ak náhodou zabudnem alibisticky na zásadu, že neverím v náhody:o)

A milujem polemizovanie s názormi cudzích ľudí (alebo skôr všetkých ľudí), pchanie sa do ich neošetreného erilexového úsmevu - i keď som ešte nezvrátila ani ateistu na náboženské chodníčky, ani vraha na pokánie. Ja mám vo všeobecnosti enormné množstvo nechutných úchyliek, ktoré si dokážem ukojiť pri čítaní pár znôšok slov a viet na blogoch indivíduí rovnako strelených ako ja.

Riešenie rovnice:

Blog = droga = závislosť

Závislosť => liečenie => vypnutie netu => šialenstvo

Ja = šialená (už teraz :D) => BLOGY sú úplne neskodné :-D

Ale hlavne..! Je to zábava. A o smiechu či úsmeve je predsa život. Preto na moment vážne - usmejte sa, aj keď ste na tom zle. Svet vám za to bude vďačný...

Nejaké tie strelené úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. Bože, tota baba je fest psycho...
    Vzala si mi dumu z rozumu, lebo ma kámoška LL nahovára a láme na blog pekné "pár", "das dva mesiace"...Babo, máš pravdu, asi o tom (utvoriť si blog) pouvažujem...mám totižto plnú gebuľu dumy, rozdumy...čo s tým?!?! Dokonca padlo v mojom živote pár poviedok na papier..úspešných...aj kniha je v útrobách PC rozpísaná...vyspím sa a uvidím... Držím Ti pst a palec...
    publikované: 04.04.2007 23:42:17 | autor: vikina (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Autor ďakuje...
    ...ale samozrejme nie príliš srdečne... to pochopíte neskôr, prečo narcisti nemôžu príliš ďakovať ;)
    publikované: 05.04.2007 00:00:07 | autor: sarah-whiteflower (e-mail, web, autorizovaný)
  3. hehe
    tak daj na kamosku a bloguj vikina .)
    publikované: 05.04.2007 00:25:31 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  4. kvalitne...
    ...som sa zasmiala:)som nepotrebovala ani motorovu pilu...
    publikované: 05.04.2007 10:55:25 | autor: jastericka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. RE: hehe
    dám, len musím nájsť ten stratený a odviatý čas!!...kde sa len podel? ...dovtedy budem aspoň čítať tieto...
    publikované: 05.04.2007 11:43:07 | autor: vikina (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014